Presa franceză: Lille nu porneşte în necunoscut, adversarul a fost studiat

Cotidianul francez L'Equipe a scris înaintea meciului FC Vaslui - OSC Lille, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că echipa antrenată de Rudi Garcia nu porneşte în necunoscut, adversarul fiind studiat în cele mai mici amănunte.

16 afișări
Imaginea articolului Presa franceză: Lille nu porneşte în necunoscut, adversarul a fost studiat

Antrenorul OSC Lille, Rudi Garcia (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Lille nu porneşte în necunoscut. Rudi Garcia şi jucătorii săi ştiu totul despre adversarul lor. Chiar dacă Vaslui este o necunoscută pe harta fotbalului european, Lille nu va porni într-o aventură, ştie exact unde va păşi. Adversarul, locaţia, condiţiile, au fost studiate în amănunt", a scris L'Equipe.

"Dincolo de Carpaţi, Lille plonjează în aventura europeană", este titlul dat de publicaţia La Voix des Sports. "Lille va trece printr-un baraj exotic, urmând să întâlnească o echipă necunoscută. Trecem Transilvania şi Munţii Carpaţi, spre est, în Moldova. Atenţie mare la ambiţia necunoscuţilor! Vaslui este un club cu istorie recentă, Lille poate fi norocoasă că va juca cu această echipă", a scris ziarul francez.

"Atenţie la capcana Vaslui!", a titrat site-ul football.fr. "Lille nu ia în joacă acest meci. Chiar dacă ştiu că sunt favoriţi, băieţii lui Garcia îşi respect adversarul", a notat sursa citată.

France Football a precizat că "Lille aterizează în necunoscutul Vaslui". "Vaslui este o novice în fotbalul european. La arme, Lille! Echipa franceză are un potenţial ofensiv încă neexploatat cum trebuie în campionat. Acest baraj îi oferă şansa să îl arate", a comentat FF.

Conform presei din Franţa, Lille va începe meciul cu următorul 11: Landreau - Debuchy, Plestan, Chedjou, Beria - Mavuba, Dumont, Balmont - Sow, Hazard - De Melo.

Meciul FC Vaslui - OSC Lille, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici