Presă: Hagi i-a trimis lui Polat demisia. Preşedintele a dat răspuns negativ

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, i-a trimis, luni, preşedintelui Adnan Polat demisia sa şi i-a transmis că vrea să se înţeleagă în privinţa termenilor pentru încheierea colaborării, dar oficialul a refuzat, informează Milliyet.

20 afișări
Imaginea articolului Presă: Hagi i-a trimis lui Polat demisia. Preşedintele a dat răspuns negativ

Presă: Hagi i-a trimis lui Polat demisia. Preşedintele a dat răspuns negativ (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Jurnalul notează că Polat a discutat, luni, cu impresarul Victor Becali. "Hagi se consideră responsabil pentru această situaţie a echipei. În locul unei despărţiri la finalul sezonului, vrea să vă deschidă calea de acum. Vrem să ne înţelegem şi să punem capăt acestei colaborări", i-ar fi spus Becali lui Polat.

"Adnan Polat, pus într-o situaţie dificilă de această mişcare a lui Hagi, se pare că a dat răspuns negativ propunerii venite înainte de Adunarea Generală. Iar oficialii galben-roşii au susţinut că Hagi va veni în această seară la Istanbul şi mâine va fi prezent la antrenament", menţionează Milliyet.

Jurnalul mai menţionează că de la Galatasaray vor pleca în vară la 15 jucători. Dintre aceştia, Arda Turan şi Milan Baros vor singuri să plece, în cazul lui Kewell, Neill, Gokhan Zan, Aydin, Bariş, Ufuk Ceylan şi Insua va înceta colaborarea, iar Ayhan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Robinson Zapata, Bogdan Stancu şi Juan Culio vor fi puşi pe lista de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici