Presa internaţională, despre Simona Halep: Şoc în lumea tenisului

Presa internaţională scrie pe larg vineri despre suspendarea provizorie de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis a Simonei Halep pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

1460 afișări
Imaginea articolului Presa internaţională, despre Simona Halep: Şoc în lumea tenisului

Presa internaţională, despre Simona Halep: Şoc în lumea tenisului

„Şoc în lumea tenisului. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată pentru dopaj. ITIA i-a trimis româncei, fost număr unu mondial şi actualul număr 9 în clasament, o notificare de încălcare a regulilor antidoping la 7 octombrie 2022”, scrie Gazzeta dello Sport.

Agenţia Reuters notează că Simona Halep a negat că a luat cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi anunţă că începe cel mai greu „meci” din viaţa ei.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost depistată pozitiv la o substanţă numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică”, a scris ea pe Twitter.

„Simona Halep: Fostul număr unu mondial a fost suspendat provizoriu pentru dopaj”, notează BBC Sport.

„Dubla campioană de Mare Şlem Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului, după ce a picat un test antidoping în timpul US Open din august”, scrie AP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunţase anterior că îşi încheie sezonul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici