Presa italiană: Chivu confirmă că este un soldat ordonat, disciplinat şi preţios

Presa italiană a lăudat evoluţia fundaşului român Cristian Chivu în meciul câştigat de Internazionale Milano, scor 3-1, în faţa formaţiei AS Roma, în Supercupa Italiei.

15 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Chivu confirmă că este un soldat ordonat, disciplinat şi preţios

Presa italiană: Chivu confirmă că este un soldat ordonat, disciplinat şi preţios (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Chivu, nota 6, cu casca pe cap a confirmat că este un «soldat» ordonat, disciplinat şi mereu preţios", a scrie eurosport.it.

Tot 6 a primit Chivu şi de la tuttomercatoweb.com: "Era unul dintre jucătorii despre care nu se ştia că va fi titular: a început din primul minut şi a avut sarcina de a-l ţine pe Menez, care i-a cam dat dureri de cap. Însă, fără probleme, s-a descurcat foarte bine".

6,5 a fost nota acordată lui Chivu de ilsussidiario.net, care a scris că românul a făcut bine şi faza ofensivă, în timp ce blitzquotidiano.it l-a notat cu 6: "Foarte bun şi concentrat în defensivă".

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a câştigat Supercupa Italiei, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1, echipa AS Roma, la care portarul Bogdan Lobonţ a evoluat pe toată durata partidei. Pentru Inter au marcat Goran Pandev '41 şi Samuel Eto'o '70 şi 80, în timp ce pentru AS Roma a înscris John Arne Riise '21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici