Presa italiană: Chivu nu îşi va prelungi contractul cu Inter

Fundaşul Cristian Chivu nu îşi va prelungi contractul cu gruparea Internazionale Milano, scadent în vară, iar în locul său ar putea fi adus la gruparea italiană Jan Vertonghen, de la Ajax Amsterdam.

217 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Chivu nu îşi va prelungi contractul cu Inter

Presa italiană: Chivu nu îşi va prelungi contractul cu Inter (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Pentru iunie va trebui să ne gândim la «după Chivu». Românul, dezamăgit de club, nu îşi va prelungi contractul. În locul său ar putea veni Jan Vertonghen, 24 de ani, de la Ajax. Tânărul este fundaş central, dar poate juca şi lateral stânga şi chiar şi mijlocaş. Pe scurt, înlocuitorul perfect al lui Chivu", informează firstonline.info.

Presa internaţională a scris, în ultima perioadă, că fundaşul Cristian Chivu se află în atenţia mai multor cluburi, între care Tottenham Hotspur, Manchester City, FC Liverpool, Ajax Amsterdam, Paris Saint-Germain şi Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici