Presa italiană despre Mutu: Când atinge mingea, «fenomenul» arată din ce stofă este făcut

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, este lăudat, luni, de presa italiană, pentru prestaţiile din ultima perioadă, calciotoscano.it notând că românul arată "din ce stofă este făcut", atunci când atinge mingea.

88 afișări
Imaginea articolului Presa italiană despre Mutu: Când atinge mingea, «fenomenul» arată din ce stofă este făcut

Presa italiană despre Mutu: Când atinge mingea, «fenomenul» arată din ce stofă este făcut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când atinge mingea, «fenomenul» arată din ce stofă este făcut", scrie calciotoscano.it, care i-a acordat lui Mutu nota 6 pentru evoluţia din meciul cu Chievo, de duminică, scor 1-0.

Firenzeviola.it notează că Fiorentina continuă să câştige puncte de la revenirea lui Mutu şi menţionează că românul reprezintă unul din motivele pentru care gruparea viola mai poate spera la Liga Europa. Celelalte două motive sunt revenirea printre titulari a unor jucători de bază (Vargas, Frey, Jovetici) şi calendarul competiţional avantajos. "Românul a înscris din nou, în meciul cu Catania, dar mai presus de orice a arătat că este pe calea bună în ceea ce priveşte revenirea în cea mai bună formă fizică. În partida cu Chievo nu a marcat, dar a făcut multe în faza ofensivă şi a lăsat din nou să se vadă că este aproape în cea mai bună condiţie fizică. Iar dacă picioarele, indiscutabil peste media numărului 10, vor fi acompaniate de condiţia fizică, va fi distractiv. Prezenţa sa în teren ajută", scrie sursa citată.

Fiorentina.it, violanews.com şi fiorentinanews.com i-au acordat lui Mutu tot nota 6, în timp ce calciomercato.it l-a notat pe român cu 6,5. "Mutu încă este limitat de condiţia fizică ce nu este maximă", scrie fiorentina.it. "De când a revenit, Fiorentina continuă să obţină puncte şi să joace convingător", menţionează şi calciomercato.it, în timp ce violanews.com caracterizează prestaţia românului drept "opacă".

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul câştigat, duminică, de Fiorentina, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Chievo Verona, în etapa a XXIX-a a campinatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici