Presa italiană îl critică pe Lobonţ după meciul cu Inter din Supercupa Italiei

Presa italiană critică prestaţia portarului Bogdan Lobonţ la meciul pe care AS Roma l-a pierdut, scor 1-3, în faţa echipei Internazionale Milano, în Supercupa Italiei, apreciind că românul a fost un "dezastru".

12 afișări
Imaginea articolului Presa italiană îl critică pe Lobonţ după meciul cu Inter din Supercupa Italiei

Presa italiană îl critică pe Lobonţ după meciul cu Inter din Supercupa Italiei (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nesigur. La cel puţin două din trei goluri este extrem de responsabil. Lumea îl regretă pe Doni. A fost un dezastru", a scris ilsussidiario.net, care l-a notat pe Lobonţ cu 4,5.

"Nicio intervenţie demnă de semnalat, abia a văzut golul lui Eto'o", scrie site-ul goal.com, care i-a acordat nota 5, cea mai slabă prestaţie de la AS Roma fiind considerată cea a lui Adriano, notat cu 3.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a notat pe Lobonţ tot cu 5: "Abia a fost prezent la şuturile care au contat cu adevărat, este bun să fie al doilea portar, cel puţin aşa sperăm. Lent".

Tot 5 a primit Lobonţ şi de la site-ul eurosport.it, care a apreciat că româul nu a transmis liniştea de care aveau nevoie colegii săi.

Pentru forzaromat.it, Lobonţ nu a efectuat nici măcar o paradă. "Are partea lui de vină la primul şi al treilea gol", a notat sursa citată.

Site-ul blitzquotidiano.it, care a acordat tot 5, a scris că Lobonţ a fost slab şi a greşit la primul şi al treilea gol al Interului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici