Presa italiană îl laudă pe Lobonţ, numindu-l "talisman"

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, apreciat pentru prestaţia de la partida de sâmbătă, cu Palermo, scor 1-0, este comparat de cotidianul Il Messaggero cu un talisman, jurnalul notând că gruparea din Roma a înregistrat o singură înfrângere în şase meciuri cu românul între buturi.

176 afișări
Imaginea articolului Presa italiană îl laudă pe Lobonţ, numindu-l "talisman"

Bogdan Lobonţ (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Roma, talismanul Lobonţ", scrie Il Messaggero, care menţionează că atunci când joacă românul "Roma pierde greu şi de cele mai multe ori nu primeşte goluri". "Şase prezenţe şi o singură înfrângere pentru român. Un scenariu care după ce a fost aplicat împotriva echipei Inter pe San Siro (0-0) şi la Parma (primul succes stagional al lui Luis Enrique, 1-0) s-a repetat şi la Palermo, victorie cu 1-0, trei puncte în plus în clasament şi zero goluri primite. «Pisica» este cu siguranţă un talisman", adaugă sursa citată, precizând că în meciurile jucate în acest sezon Lobonţ a obţinut trei victorii (cu Parma, Atalanta şi Palermo), două remize (cu Inter şi Siena) şi o înfrângere (cu Lazio, în retur).

"Sâmbătă, pe Barbera, a fost alături de Borini şi Lamela cel mai bun de pe teren. Datorită lui, Roma a început din nou să nu mai primească goluri. Acum va reveni pe bancă - «Mi-am făcut datoria, acum revine Stekelenburg» - pentru a fi pregătit atunci când va fi chemat din nou pe teren", mai scrie Il Messaggero, făcând referire la faptul că portarul titular al Romei, Maarten Stekelenburg, a fost suspendat din cauza unei eliminări.

Formaţia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Palermo, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici