Presa italiană scrie că antrenorul echipei AC Milan are o relaţie cu un model

Tehnicianul formaţiei AC Milan, Massimiliano Allegri, are o relaţie cu Gloria Patrizi, model şi fostă prezentatoare de televiziune, scrie, marţi, presa italiană.

128 afișări
Imaginea articolului Presa italiană scrie că antrenorul echipei AC Milan are o relaţie cu un model

Massimiliano Allegri şi Gloriei Patrizi (Imagine: http://www.oggi.it)

Allegri, care în urmă cu câteva săptămâni a dezminţit relaţia cu o altă prezentatoare TV, Barbara D'Urso, a fost surprins în compania Gloriei Patrizi, pe care a sărutat-o înainte să plece la muncă "după ce şi-au petrecut seara şi dimineaţa împreună", conform revistei Oggi.

Viaţa sentimentală a lui Massimiliano Allegri (44 de ani) a fost prezentată pe larg de presa italiană după ce antrenorul şi-a părăsit cu două zile înainte de nuntă logodnica, căsătorindu-se ulterior cu o altă femeie, cu care a avut şi o fată, Valentina, în prezent de 18 ani. Ulterior a divorţat, iar în octombrie 2011 a devenit tatăl unui băiat, numit Giorgio, însă s-a despărţit şi de Claudia, mama băiatului.

Massimiliano Allegri a reuşit să câştige titlul în Italia, în sezonul trecut, cu formaţia AC Milan, la chiar primul său sezon la echipa milaneză. El a mai pregătit Cagliari în perioada 2008-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici