Presa italiană scrie că Mutu ar putea ajunge la Manchester City

Presa italiană de luni scrie că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, ar putea ajunge la formaţia engleză Manchester City, care l-a achiziţionat în această vară şi pe Robinho de la Real Madrid.

10 afișări
Imaginea articolului Presa italiană scrie că Mutu ar putea ajunge la Manchester City

Presa italiană scrie că Mutu ar putea ajunge la Manchester City (Imagine: Mediafax Foto)

Duminică, presa italiană a scris că Adrian Mutu a făcut un pact cu oficialii grupării Fiorentina, conform căruia poate pleca la finalul sezonului, în cazul unei oferte avantajoase.

Potrivit sursei citate, o eventuală plecare a lui Mutu ar fi asemănătoare cu cea a lui Luca Toni la Bayern Munchen, în urmă cu două sezoane. Conform sursei citate, echipa la care ar putea ajunge românul este AS Roma.

Echipa Fiorentina este adversara Stelei în grupa F a Ligii Campionilor.

Meciul Fiorentina - Steaua, din etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Artemio Franchi şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici