Presa italiană: Spectatorii Fiorentinei, pregătiţi să îl primească pe marele Adrian Mutu cu aplauze

Formaţia Cesena, la care evoluează Adrian Mutu, va întâlni duminică, în deplasare, fosta echipă a românului, Fiorentina, iar cei aproximativ 20.000 de spectatori care se vor afla pe stadion sunt pregătiţi să îl întâmpine pe atacant cu aplauze şi cu bannere.

159 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Spectatorii Fiorentinei, pregătiţi să îl primească pe marele Adrian Mutu cu aplauze

Adrian Mutu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"La stadion la acest meci ar urma să fie circa 20.000 de spectatori, toţi (cel puţin înainte de începerea jocului) gata să îl întâmpine cu urale şi aplauze pe marele ex Adrian Mutu, 69 de goluri în 143 de partide cu Fiorentina. Unii pregătesc şi bannere pentru a-l saluta cum merită, însă ceea ce este cert e că pentru «Il Fenomeno» va fi timp doar înaintea meciului: după fluierul de start al lui Guida în minţile suporterilor va fi loc doar pentru Fiorentina", notează Corriere Fiorentino, citat de violanews.com.

La Repubblica scrie, tot conform violanews.com, că revenirea lui Mutu la Florenţa nu este una oarecare, deoarece Fiorentina este în criză şi românul ar putea aprofunda această situaţie a fostei sale echipe. Jurnalul notează că timp de cinci ani Mutu a fost simbolul Fiorentinei şi un lider recunoscut de toţi, menţionând şi "caracterul puţin rebel" al atacantului, dar şi faptul că în fotbal campionii fac diferenţa, iar românul este unul. "Adrian poate trimite Fiorentina în infern, duminică. Cesena nu inspiră teamă, el da. Cine îl cunoaşte ştie, îi trebuie puţin pentru a înscrie. Nu va fi uşor să fie marcat. Cesena are nevoie de puncte, Mutu de gol pentru a fi iertat de suporterii săi. La mijloc, Fiorentina. Şi un stadion care nu l-a uitat", adaugă sursa citată.

Meciul Fiorentina - Cesena, din etapa a XXVI-a a campionatului Italiei, va avea loc duminică, de la ora 16.00. Fiorentina ocupă locul 15 în clasamentul primei ligi italiene, în timp ce Cesena se află pe ultima poziţie, a 20-a.

Adrian Mutu este legitimat la Cesena din iunie 2011, după ce în perioada 2006-2011 a evoluat la Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici