Presă: Messi s-a înţeles cu PSG. Contract pe doi ani

  • Lionel Messi se desparte de Barcelona şi ajunge la vicecampioana Franţei.
  • Argentinianul se revede cu prietenul Neymar, alături de care speră să câştige Liga Campionilor.
  • La Paris, salariul lui Messi va fi de 40 de milioane de euro net pe sezon.
1450 afișări
Imaginea articolului Presă: Messi s-a înţeles cu PSG. Contract pe doi ani

Presă: Messi merge la PSG. Contract pe doi ani

După ce Manchester City s-ar fi retras din cursă, Leo Messi (34 de ani) ar fi acceptat oferta celor de la PSG. Jorge, tatăl şi impresarul fotbalistului, urmează să stabilească ultimele detalii în orele care urmează.

PSG a avut toate atuurile în lupta pentru obţinerea semnăturii lui Leo Messi. Acolo sunt Neymar, fotbalist alături de care argentinianul s-a simţit excelent la Barcelona, dar şi Mauricio Pochettino, antrenor cu care are o relaţie specială. Conducerea vicecampioanei Franţei s-ar fi înţeles deja cu Messi.

Jurnalistul francez Mohamed Bouhafsi a anunţar că afacerea este aproape făcută. Messi urmează să semneze un contract valabil două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pentru încă o stagiune.

L'Équipe, cea mai importantă publicaţie din Hexagon, confirmă informaţia. Plusează cu salariul pe care îl va câştiga Messi, aproape 40 de milioane de euro net pe sezon.

PSG ar pregăti deja o prezentare fastuoasă pentru Leo Messi. Conform El Chiringuito, clubul parizian a rezervat Turnul Eiffel pentru 10 august. Ultima dată când au recurs la un asemenea demers a fost pe 6 august 2017, în momentul prezentării brazilianului Neymar. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici