Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor", "Turcia, lovită de România"

Presa turcă a notat, vineri seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, că echipa Turciei a primit "o palmă" din partea tricolorilor, menţionând şi "o tortură naţională" şi "un rezultat neaşteptat în Kadikoy".

667 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor", "Turcia, lovită de România"

Presa turcă: "Am primit o palmă din partea românilor", "Turcia, lovită de România" (Imagine: Bogdan Iordache - MEdiafaxFoto)

"Am primit o palmă din partea românilor", a scris Hurriyet la finalul jocului de pe stadionul Şukru Saracoglu. "Echipa naţională a fost rănită grav pierzând în faţa României, scor 0-1", adaugă jurnalul turc.

"Tortură naţională!", a titrat Fanatik, în timp ce haber7.com a notat: "Brazilia este acum mai departe".

"Rezultat neaşteptat în Kadikoy", a scris şi Milliyet, iar Sabah a calificat rezultatul drept un "duş rece pentru naţională", adăugând că greşeala mare a portarului Volkan a adus României victoria.

"Turcia, lovită de România", a titrat cotidianul Star.

Un alt jurnal, Turkiye, a notat: "La un astfel de fotbal, un astfel de rezultat", iar Posta a scris: "Ne-am prăbuşit în Kadikoy".

Reprezentativa României a învins, vineri, în pe stadionul Şukru Saracoglu din Istanbul, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Turciei şi a obţinut a treia victorie consecutivă în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Unicul gol al partidei a fost marcat de Grozav, în minutul 45+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici