Presa turcă: Fenerbahce vrea să îl aducă antrenor pe Lucescu

Cotidianul turc Fotomac a notat, sâmbătă, că gruparea Fenerbahce vrea să renunţe la serviciile antrenorului Christoph Daum şi să îl aducă la conducerea tehnică pe românul Mircea Lucescu, informaţie care a fost însă negată de clubul din Istanbul.

23 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: Fenerbahce vrea să îl aducă antrenor pe Lucescu

Presa turcă: Fenerbahce vrea să îl aducă antrenor pe Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Fotomac, conducerea clubului Fenerbahce se pregăteşte să se despartă de Daum, în cazul în care echipa va continua să obţină rezultate nesatisfăcătoare, şi a luat deja legătura cu Lucescu.

"Tehnicianul român s-a declarat gata să vină. Totul este pregătit pentru începerea operaţiunii. Dacă Fenerbahce nu va reuşi să învingă, în această săptămână, pe Antalyaspor, se va apăsa pe buton şi în decurs de o săptămână sau două va fi schimbat antrenorul", menţionează sursa citată.

Echipa Fenerbahce nu a obţinut nicio victorie în ultimele şapte partide disputate.

Clubul turc a negat, pe site-ul oficial, informaţiile din Fotomac. "Pas Fotomac susţine că gruparea noastră se pregăteşte să se despartă de Daum şi a luat legătura cu Lucescu. Această ştire este o invenţie şi o minciună", se arată pe site-ul grupării Fenerbahce, care subliniază că nu intenţionează să renunţe la serviciile germanului Christoph Daum.

Mircea Lucescu a antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici