Presa turcă înainte de meciurile cu Steaua şi Dinamo: Dublu asediu al românilor

"Dublu asediu al românilor", a titrat cotidianul turc Takvim, joi, înainte de meciurile Steaua - Fenerbahce şi Galatasaray - Dinamo, din grupele Ligii Europa.

9 afișări
Imaginea articolului Presa turcă înainte de meciurile cu Steaua şi Dinamo: Dublu asediu al românilor

Presa turcă înainte de meciurile cu Steaua şi Dinamo: Dublu asediu al românilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fenerbahce, pe care a zdruncinat-o înfrângerea din campionat, din meciul cu Gaziantepspor, vrea să îşi vindece rănile în Liga Europa. Galatasaray, care va întâlni formaţia Fenerbahce în derbiul de duminică, va primi în etapa a treia a Ligii Europa echipa Dinamo", scrie Takvim.

"Termin-o pe Dinamo", a notat cotidianul Fotomac. "Galatasaray, dacă va trimite acasă echipa română fără puncte, va face un pas uriaş către calificarea mai departe", precizează sursa citată.

Fotomac menţionează că Galatasaray şi Fenerbahce, care vor avea joi seară adversare din România (Dinamo şi Steaua) "vor scrie un «Roman» istoric", dorindu-şi să câştige meciurile din a treia etapă a Ligii Europa.

"Seară românească înainte de derbi", a titrat cotidianul Fanatik. "Fenerbahce şi Galatasaray vor victorii în această seară, dar de fapt ambele se gândesc la derbi", notează jurnalul turc.

Cotidianul Akşam califică meciurile din cupele europene ca fiind "o repetiţie" înaintea derbiului de duminică, dintre Fenerbahce şi Galatasaray.

Echipa probabilă Fenerbahce pentru meciul cu Steaua: Volkan - Gökhan, Lugano, Bilica, Carlos - Kazîm, Cristian, Emre, Topuz - Santos, Semih (Ozer). Potrivit Hurriyet, la această partidă va asista şi preşedintele clubului Beşiktaş, Yîldîrîm Demiroren.

Echipa probabilă Galatasaray pentru meciul cu Dinamo: Leo Franco - Sabri, Mehmet Topal, Servet, Caner - Barîş, Mustafa, Keita, Elano - Kewell, Nonda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici