Presa turcă: Victoria cu Eskişehir - cadou pentru Hagi, Stancu - omul meciului

Presa turcă notează, luni, că victoria pe care Galatasaray a obţinut-o în partida de pe teren propriu cu Eskişehirspor, scor 4-2, este un cadou pentru tehnicianul Gheorghe Hagi, care şi-a sărbătorit în week-end ziua de naştere, şi că atacantul Bogdan Stancu a fost omul meciului.

27 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: Victoria cu Eskişehir - cadou pentru Hagi, Stancu - omul meciului

Presa turcă: Victoria cu Eskişehir - cadou pentru Hagi, Stancu - omul meciului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cadou pentru Hagi", a scris Hurriyet, care menţionează că victoria de duminică i-a adus antrenorului român un pic de relaxare într-o perioadă mai dificilă.

Hurriyet mai notează că Bogdan Stancu, autorul unui gol în partida cu Eskişehirspor, s-a obişnuit să înscrie şi "aduce zâmbete pe buze printr-un grafic în creştere".

"Cadou de la Stancu", a titrat cotidianul Fanatik, care adaugă că atacantul român i-a promis lui Hagi, sâmbătă, când tehnicianul a împlinit 46 de ani, că echipa îi va dedica lui golurile şi victoria din meciul cu Eskişehirspor. "Puţin cam târziu! Fanii echipei Galatasaray au aşteptat exact 20 de săptămâni pentru a vedea un fotbal bun. (...) Noile transferuri, Stancu, Culio şi Kazim au distrus apărarea oaspeţilor, în special Stancu a jucat perfect", scrie Fanatik.

Jurnalul Milliyet notează că Bogdan Stancu a fost omul meciului şi că românul este pe cale să devină "noua vedetă". "Atacantul român a înscris şi în campionat, după reuşita din Cupă, iar ieri a avut un joc foarte bun. Tânăra vedetă, care şi-a arătat calitatea, a dat speranţe pentru viitor", menţionează sursa citată, care i-a acordat lui Stancu nota 7, singurul care a mai primit această notă fiind Sabri.

Milliyet mai scrie că la meciul cu Eskişehirspor suporterii echipei Galatasaray au afişat în tribunele Turk Telekom Arena un banner cu o dimensiune record, de 315 metri, pe care se afla un mesaj legat de performanţele formaţiei din Istanbul, de la înfiinţarea clubului până în prezent.

"4 matadori în Arenă", a titrat cotidianul Sabah, care consideră că echipa Galatasaray "a fost minunată", mai ales în prima repriză. "Nu am greşi dacă am spune că a avut cea mai bună evoluţie din acest sezon. De-a lungul meciului nu a existat fotbalist care să stea pe teren. Au alergat mult, au făcut presing, s-au ajutat reciproc şi au jucat ca o echipă", menţionează jurnalul turc.

"Cei patru cavaleri din Arenă", a notat şi Takvim, făcând referire la cei patru autori ai golurilor din partida de duminică. "Cimbom ca o furtună. Pentru prima dată în acest sezon a înscris patru goluri într-un meci", scrie Takvim.

Cotidianul Fotomac notează că Bogdan Stancu a înscris primul său gol pe Turk Telekom Arena.

"Fotbalistul român, apreciat pentru că este muncitor şi luptător şi pentru viteza sa, a pus în pericol poarta echipei Eskişehirspor cu şuturile sale puternice", adaugă Fotomac.

Atacantul Bogdan Stancu a marcat un gol în meciul câştigat de echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-0), în faţa formaţiei Eskişehirspor, în etapa a XX-a a campionatului Turciei.

Fotbalistul român, care a fost integralist, a înscris în minutul 14. Celelalte trei goluri ale învingătorilor au fost marcate de Lorik Cana '11, Harry Kewell '45 şi Milan Baros '81. Pentru Eskişehirspor au înscris Burhan Eşer '75 şi Umit Karan '77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici