Preşedinte FC Pune City: Discutăm cu Mutu, aflăm decizia lui în 48 de ore

Preşedintele clubului FC Pune City, Gaurav Modwel, a declarat că negociază cu atacantul Adrian Mutu un contract de transfer la gruparea indiană, românul urmând să ofere un răspuns concret în următoarele 48 de ore.

135 afișări
Imaginea articolului Preşedinte FC Pune City: Discutăm cu Mutu, aflăm decizia lui în 48 de ore

Preşedinte FC Pune City: Discutăm cu Mutu, aflăm decizia lui în 48 de ore (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Discutăm cu Mutu şi vom cunoaşte decizia lui în următoarele 48 de ore", a declarat Gaurav Modwel, informează publicaţia The Times of India.

Echipa patronată de actorul indian Salman Khan, de societatea Wadhawan Group şi de clubul italian Fiorentina l-a achiziţionat pe atacantul francez David Trezeguet şi intenţionează, conform surselor citate, să-l transfere şi pe mijlocaşul brazilian Anderson, împrumutat de Manchester United la gruparea viola.

Începând cu acest an, campionatul indian de fotbal devine unul profesionist, Indian Super League urmând a debuta la 12 octombrie.

Atacantul Adrian Mutu, sub contract cu gruparea Petrolul Ploieşti, nu a dorit să evolueze în derbiul cu Steaua, de duminică, de teama unei accidentări care l-ar fi împiedicat să se transfere în India.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici