Preşedinte Galatasaray: Lucescu a fost prima noastră opţiune după plecarea lui Mancini

Preşedintele clubului Galatasaray, Unal Aysal, a declarat că tehnicianul Mircea Lucescu a fost prima opţiune a grupării din Istanbul în luna iunie, după plecarea lui Roberto Mancini, însă patronul Rinat Ahmetov nu l-a lăsat pe român să plece de la Şahtior Doneţk, informează sozcu.com.tr.

193 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Galatasaray: Lucescu a fost prima noastră opţiune după plecarea lui Mancini

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prima noastră opţiune a fost Lucescu. Nu am ajuns la un acord deoarece patronul clubului Şahtior nu l-a lăsat să plece. M-a sunat şi mi-a spus că îi pare rău şi că nu poate să vină. Totul a durat patru zile", a spus Aysal la postul turc TRT.

Italianul Roberto Mancini a decis la 11 iunie să nu mai continue la conducerea tehnică a echipei Galatasaray. În data de 7 iulie, Galatasaray l-a numit ca antrenor principal pe Cesare Prandelli.

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a antrenat formaţia Galatasaray în perioada 2000-2002 şi a câştigat cu aceasta Supercupa Europei (2000) şi campionatul Turciei (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici