Preşedinte Juventus Bucureşti: Meciul cu Rapid va fi cel mai frumos din 16-imi

Preşedintele clubului Juventus Bucureşti, Marian Rusen, a declarat, vineri, că întâlnirea cu Rapid din 16-imile Cupei României va fi cel mai frumos meci din această fază a competiţiei şi că antrenorul echipei din Liga a II-a, Constantin Schumacher, şi-a dorit foarte mult să joace cu Rapid.

256 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Juventus Bucureşti: Meciul cu Rapid va fi cel mai frumos din 16-imi

Preşedinte Juventus Bucureşti: Meciul cu Rapid va fi cel mai frumos din 16-imi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am picat cu Rapidul şi va fi cel mai frumos meci, pentru că o să facem un derbi interbucureştean. De fapt am şi intuit adversarul, pentru că antrenorul nostru Constantin Schumacher avea o singură preferinţă, îşi dorea să jucăm cu Rapid. Nu este ghinion că întâlnim Rapidul, deoarece pentru jucătorii noştri tineri este un pas înainte să evolueze în compania unei echipe ca Rapid, Dinamo sau Steaua", a spus Marian Rusen după tragerea la sorţi de la Casa Fotbalului.

Oficialul a adăugat că antrenorul Constantin Schumacher, care a evoluat la Rapid, îşi doreşte să elimine formaţia din Liga I. "Noi ne vedem lungul nasului, este totuşi Rapid, dar niciodată nu se ştie cum se termină un meci de fotbal. Schumacher vrea să elimine Rapidul, noi ceilalţi la fel, dar mai trebuie să şi putem. Vine o echipă cu un antrenor de top, cu cei mai mulţi spectatori... Chiar mă gândeam că stadionul nostru are doar 8.000 de locuri şi sunt sigur că va fi arhiplin", a mai spus Rusen.

Echipa Rapid Bucureşti va întâlni formaţia Juventus Bucureşti (locul 7 în Liga a II-a, Seria a II-a) în 16-imile de finală ale Cupei României - Timişoreana, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi ce a avut loc la Casa Fotbalului. Meciurile din această fază a competiţiei sunt programate în perioada 20-22 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici