Preşedinte Napoli: Vrem să câştigăm meciul cu Steaua, aşteptăm fanii români cu braţele deschise

Preşedintele grupării Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat, luni, că meciul cu Steaua, din Liga Europa, este fundamental pentru formaţia italiană şi a subliniat că suporterii români sunt aşteptaţi la această partidă cu braţele deschise, informează Gazzetta dello Sport.

21 afișări
Imaginea articolului Preşedinte Napoli: Vrem să câştigăm meciul cu Steaua, aşteptăm fanii români cu braţele deschise

Preşedinte Napoli: Vrem să câştigăm meciul cu Steaua, aşteptăm fanii români cu braţele deschise (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pentru noi este fundamental meciul cu Steaua, vrem să câştigăm. Vrem să fim singura echipă italiană din Liga Europa. Merităm acest lucru. Ar fi grav dacă se va întâmpla ceva la acest meci, fanii noştri trebuie să evite orice tip de confruntare în oraş sau în stadion. Fanilor români le spun că îi aştept cu braţele deschise, nu suntem în război cu nimeni. Îl aştept pe preşedintele Becali la prânz", a declarat De Laurentiis.

Formaţia Steaua întâlneşte, miercuri, în deplasare, echipa Napoli, în ultimul meci al Grupei K din Liga Europa, transmis în direct de Pro TV. Steaua are nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli pentru a reuşi calificarea în 16-imile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici