Preşedinte PSG: Vrem ca Beckham să rămână la noi şi sezonul viitor

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că ar vrea ca David Beckham să rămână la gruparea franceză şi sezonul viitor şi că tehnicianul Carlo Ancelotti nu va pleca la altă echipă.

169 afișări
Imaginea articolului Preşedinte PSG: Vrem ca Beckham să rămână la noi şi sezonul viitor

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Beckham este foarte mulţumit. Sincer, vrem să îl ţinem la noi pentru sezonul viitor. Vom discuta cu el. Este un om fantastic, atât pe teren cât şi în afara terenului. Uneori eu pot face lucruri proaste, dar aducerea lui David a fost una din cele mai bune decizii ale mele. Ca om, fotbalist, ambasador, el este excepţional. Toată lumea îl adoră", a spus Nasser al-Khelaifi.

În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Carlo Ancelotti, Nasser al-Khelaifi a declarat că nu înţelege de ce toată lumea se întreabă în legătură cu viitorul tehnicianului. Întrebat dacă este sută la sută convins că Ancelotti va rămâne la PSG, el a răspuns: "Da. El are contract încă un an. Avem şapte puncte avans faţă de Olympique Marseille, suntem în sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi ale Cupei Franţei. Este o treabă bună".

Fostul internaţional englez David Beckham (37 de ani) a semnat la 31 ianuarie un contract pe cinci luni cu PSG.

Echipa franceză va întâlni, marţi, pe teren propriu, formaţia FC Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală ale LC.

"Suntem realişti, vom întâlni cea mai bună echipă din lume. Jucătorii vor da 200 la sută, pentru că va fi mai mult decât un meci de fotbal. Va fi o provocare imensă", a declarat Nasser al-Khelaifi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici