Preşedintele Barcelonei vorbeşte despre ideea ca Lionel Messi să fie împrumutat pentru un meci

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a respins sugestiile potrivit cărora clubul ar putea să îl aibă din nou în echipă pe Lionel Messi sub formă de împrumut pentru un singur meci, dar şi-a reiterat intenţia de a-l aduce pe atacant înapoi pentru o despărţire pe măsură cândva, în viitor.

921 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Barcelonei vorbeşte despre ideea ca Lionel Messi să fie împrumutat pentru un meci

Preşedintele Barcelonei vorbeşte despre ideea ca Lionel Messi să fie împrumutat pentru un meci

Messi a încheiat aproape două decenii în culorile Barcelonei, în 2021. Clubul a fost forţat să îl elibereze atunci, deoarece nu a putut înregistra noul său contract în conformitate cu reglementările financiare stricte ale La Liga.

După două sezoane, în mare parte neîmplinite, în Franţa, la Paris Saint-Germain, se sugera că Messi ar putea să se întoarcă la Barcelona. Acesta a ales totuşi să se alăture echipei Inter Miami din MLS.

Informaţii recente au sugerat că Barcelona caută să-l aducă pe Messi înapoi sub formă de împrumut pentru un meci pentru a-i oferi o despărţire adecvată de suporteri, dar Laporta a recunoscut că nu este sigur dacă acest lucru este în conformitate cu regulile FIFA.

"Va fi timp să discutăm despre asta [revenirea lui Messi]. Există tot felul de informaţii, dar nu cred că acest lucru este permis chiar de FIFA", a declarat Laporta pentru EFE despre împrumutul pentru un singur meci.

"Suntem deschişi să o facem atunci când ei [Messi şi familia sa] vor dori să o facă. Messi este cel mai bun jucător din istorie şi, având în vedere cât de mult îl respectăm şi îl admirăm, bineînţeles că merită un omagiu la Barcelona.

"Nu ştiu dacă va fi atunci când vom reveni pe Spotify Camp Nou la sfârşitul anului 2024 sau când stadionul va fi complet construit până în iulie 2026".

Întrebat de ce Barcelona nu a semnat cu pe Messi în timpul ferestrei de transferuri din vară, Laporta a răspuns: "În cele din urmă nu s-a întâmplat, pentru că ceea ce ne-a spus a fost total logic. Din cauza presiunii la care a fost supus la Paris, a preferat să meargă la Inter Miami, pentru că asta i-ar fi oferit o anumită stabilitate. A fost o decizie pe care am respectat-o".

Messi va avea parte de o reîntâlnire cu o altă fostă echipă a sa în februarie, când Inter Miami va întâlni clubul său din copilărie, Newell's Old Boys.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici