Preşedintele clubului Real Madrid i-a asigurat pe fani că va prelungi contractul căpitanului echipei. ”Sergio Ramos va rămâne pe viaţă la Real Madrid”

  • Florentino Perez i-a asigurat pe fanii madrileni că va prelungi contractul căpitanului echipei
  • ”Sergio Ramos va rămâne la Real Madrid pe viaţă”, a declarat preşedintele clubului
  • Acordul contractual al lui Ramos va expira în vara anului 2021
391 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Real Madrid i-a asigurat pe fani că va prelungi contractul căpitanului echipei. ”Sergio Ramos va rămâne pe viaţă la Real Madrid”

Sursa foto: profimedia

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, i-a liniştit pe fanii madrileni cu privire la negocierile contractuale purtate cu căpitanul echipei, Sergio Ramos. Perez a declarat după câştigarea campionatului că Ramos are la Madrid contract pe viaţă.

"Ramos va fi aici toată viaţa, aşa că fanii pot sta liniştiţi. El a impresionat ca lider, a format o echipă în jurul său, iar zvonurile referitoare la plecarea sa sunt simple minciuni”, declara Perez.

Contractul fundaşului este programat să expire în vara anului 2021 şi acesta speră să semneze pentru încă doi ani. Până acum, clubul i-a oferit o reînnoire contractuală de doar un an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici