Preşedintele FC Barcelona: Niciodată nu-l voi vinde pe Messi

Preşedintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat, marţi, în China, că nu-l va vinde niciodată pe jucătorul Lionel Messi şi că îşi doreşte ca antrenorul Josep Guardiola să rămână pentru totdeauna la formaţia catalană.

209 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FC Barcelona: Niciodată nu-l voi vinde pe Messi

Lionel Messi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nu totul este de vânzare la FC Barcelona, iar Messi se numără printre cei care nu sunt de vânzare. Atât timp cât eu voi fi preşedinte, va rămâne, doar dacă nu vrea el să plece, însă nu cred că va fi cazul", a declarat Sandro Rosell, citat de As, el aflându-se într-o vizită în China.

Referitor la antrenorul Josep Guardiola, Sandro Rosell a precizat: "Frumos ar fi ca Guardiola să rămână aici toată viaţa şi să stea mai mulţi ani decât Ferguson la Manchester United. El reprezintă valorile clubului. S-a format aici ca jucător şi ca om. A fost fotbalist la prima echipă, căpitan şi acum antrenor. De asta poate să transmită valorile noastre jucătorilor".

Rosell a negat că ar exista intervenţii ale conducerii clubului în vestiarul echipei. "După fiecare partidă, echipa analizează meciul, indiferent dacă a fost vorba despre o victorie, un egal sau o înfrângere. Totul se face la nivel tehnic, nu există intervenţii din partea conducerii clubului sau a preşedintelui. În chestiuni tehnice nu intrăm", a spus preşedintele FC Barcelona.

Formaţia FC Barcelona a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa Getafe, scor 1-0, în etapa a XIV-a a campionatului Spaniei.

În clasament conduce Real Madrid, cu 34 de puncte, urmată de FC Barcelona, cu 28 de puncte şi Valencia, cu 27 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici