Preşedintele FIFA, acuzat că ar fi cheltuit peste un milion de euro pentru o călătorie personală

  • Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, este acuzat de presa din Germania că ar fi folosit banii FIFA pentru a plăti o călătorie personală din Suriname, America de Sud, spre Elveţia
  • Peste un milion de euro ar fi costat avionul închiriat, pe 11 aprilie 2017
  • Atunci, Gianni Infantino a cerut de urgenţă zborul spre Elveţia, precizând că se întâlneşte cu preşedintele UEFA.
279 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FIFA, acuzat că ar fi cheltuit peste un milion de euro pentru o călătorie personală

Sursa foto: profimedia

Publicaţia germană Suddeutsche Zeitung îl pune la zid pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino, pentru o faptă pe care a făcut-o în urmă cu 3 ani. Pe 11 aprilie 2017, Infantino, care se afla alături de staff-ul său în America de Sud, în Surinam, ar fi cerut de urgenţă un zbor către Elveţia, acolo unde a spus că urmează să se întâlnească cu preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin. Avionul privat închiriat de Gianni Infantino a fost plătit din banii FIFA şi a costat peste un milion de euro. 

Nemţii spun că Gianni Infantino minte pentru că la data la care cei doi urmau să aibă întâlnirea Aleksander Ceferin se afla în Armenia. 

FIFA a anunţat că urmează să organizeze un meci cu scop caritabil, strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe cei care sunt afectaţi de pandemia de coronavirus. Partida ar urma să aibă loc imediat ce situaţia mondială o va permite. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici