Preşedintele unui echipe de fotbal a fost suspendat pe viaţă de FIFA. Acuzaţiile care i se aduc

  • Marco Trovato, preşedintele Olimpiei Asunción, unul dintre cele mai de succes cluburi din America de Sud, a primit interdicţie pe viaţă din orice activitate legată de fotbal.
  • Decizia a fost anunţată de FIFA, luni.
1359 afișări
Imaginea articolului Preşedintele unui echipe de fotbal a fost suspendat pe viaţă de FIFA. Acuzaţiile care i se aduc

Preşedintele unui echipe de fotbal a fost suspendat pe viaţă de FIFA. Acuzaţiile care i se aduc

Cu 44 de titluri de campionat paraguayan, 1 Cupă Intercontinentală şi 3 Copa Libertadores, Olimpia Asunción are una dintre cele mai bune palmaresuri din fotbalul sud-american.

FIFA a anunţat luni că managerul clubului, aflat în funcţie din 2014, nu mai poate exercita nicio funcţie legată de fotbal.

„O serie de meciuri trucate între 2018 şi 2019”

Potrivit organismului mondial Marco Trovato ar fi fost implicat în trucarea unei „serii de meciuri între 2018 şi 2019”, fără a preciza părţile în cauză, sau competiţiile implicate.

Cu toate acestea, Trovato a fost deja amendat cu 100.000 de franci elveţieni (aproximativ 92.350 de euro).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici