Preţuri de trei ori mai mari la biletele de intrare la meciul FC Vaslui - Steaua

FC Vaslui a stabilit preţuri de trei ori mai mari la biletele de intrare la meciul de pe teren propriu cu Steaua, programat, duminică, de la ora 16.00, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Preţuri de trei ori mai mari la biletele de intrare la meciul FC Vaslui - Steaua

Preţuri de trei ori mai mari la biletele de intrare la meciul FC Vaslui - Steaua

Dacă până acum la meciurile de pe teren propriu cel mai ieftin bilet era 5 lei, la partida de duminică acesta va costa 15 lei. Preţurile tichetelor de intrare sunt: 15 lei - Peluză, 30 de lei - Tribuna I (sectoarele A şi D), 35 de lei - Tribuna I (sectoarele B şi C) şi Tribuna a II-a, 60 de lei - Tribuna 0.

Conform deciziei conducerii clubului, un suporter nu poate cumpăra mai mult de 3 tichete şi este obligat să prezinte la casa de bilete cartea de identitate.

De asemenea, oficialii vasluieni au decis ca fanii care vor purta obiecte vestimentare cu simboluri ale FC Steaua vor fi direcţionaţi spre sectorul rezervat galeriei oaspeţilor, indiferent de locul înscris pe biletul de intrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici