Preţuri între 30 şi 250 de lei la biletele pentru meciurile Stelei din Liga Europa

FC Steaua a anunţat, sâmbătă, preţurile biletelor la meciurile pe care echipa pregătită de Ilie Dumiterscu le va susţine pe teren propriu în grupa K a Ligii Europa, în compania formaţiilor SSC Napoli, FC Utrecht şi Liverpool, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

20 afișări
Imaginea articolului Preţuri între 30 şi 250 de lei la biletele pentru meciurile Stelei din Liga Europa

Preţuri între 30 şi 250 de lei la biletele pentru meciurile Stelei din Liga Europa (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preţurile biletelor pentru meciul cu Napoli, care se va juca pe 30 septembrie, de la ora 20.00, sunt următoarele: peluze - 40 lei, Tribuna a II-a - 60 lei, Tribuna I -75 lei, Tribuna 0 - 125 lei, Fotolii - 225 lei.

Preţurile tichetelor pentru meciul cu FC Utrecht, programat pe 4 noiembrie, de la ora 22.05, sunt următoarele: peluze - 30 lei, Tribuna a II-a - 50 lei, Tribuna I -60 lei, Tribuna 0 - 100 lei, Fotolii - 200 lei.

Pentru meciul cu Liverpool, ce se va juca pe 2 decembrie, 20.00, preţurile biletelor sunt următoarele: peluze - 50 lei, Tribuna a II-a - 70 lei, Tribuna I -85 lei, Tribuna 0 - 160 lei, Fotolii - 250 lei.

Potrivit sursei citate, suporterii care doresc să-şi achiziţioneze pachet cu bilete de acces la toate partidele desfăşurate în Liga Europa pe stadionul "Steaua" vor avea o reducere de 10 la sută din preţurile adunate ale biletelor pentru locul ales, iar abonaţii beneficiază pe lângă reducerea de 10 la sută de o reducere de 25 la sută în cazul în care îşi achiziţionează pachet cu bilete pentru toate cele trei meciuri.

Formaţia Steaua va evolua în Grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia), Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, de la Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici