Prima maximă pentru tricolori va fi de 110.000 de euro

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că zece fotbalişti care au participat la preliminariile Campionatului European din 2008 vor avea o primă maximă, de 110.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Prima maximă pentru tricolori va fi de 110.000 de euro

Mircea Sandu: Prima maximă pentru jucătorii naţionalei va fi de 110.000 de euro

"Prima maximă pentru jucători pentru calificarea la Campionatul European este 110.000 de euro iar cea minimă de 5.000 de euro. A fost luat în considerare numărul de meciuri jucate şi sunt zece jucători cu primă maximă. Vor lua prima maximă cei care au peste 75 la sută din meciurile jucate, printre ei aflându-se Lobonţ cu 95 la sută sau Goian cu peste 80 la sută", a spus Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a precizat că jucătorul Fiorentinei Adrian Mutu merită titlul de cel mai bun jucător al anului în România. "După părerea mea Mutu merită titlul de jucătorul anului. În preliminarii a fost unul ditnre cei mai buni, a dat cele mai importante goluri pentru echipa naţională şi a participat efectiv la calificare. Din acest punct de vedere e numărul unu, a jucat 85 la sută din meciurile de calificare", a menţionat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici