Prima victorie a ediţiei 2015/2016 a Ligii I: ACS Poli - Pandurii 0-1, în ultimul meci al etapei I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei inaugurale a Ligii I, obţinând prima victorie a actualei ediţii de campionat, după ce în celelalte şase partide s-au înregistrat remize.

206 afișări
Imaginea articolului Prima victorie a ediţiei 2015/2016 a Ligii I: ACS Poli - Pandurii 0-1, în ultimul meci al etapei I

Prima victorie a ediţiei 2015/2016 a Ligii I: ACS Poli - Pandurii 0-1, în ultimul meci al etapei I (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului de luni a fost înscris de Răduţ, în minutul 54, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

În minutul 52, de la ACS Poli a fost eliminat Gabriel Cânu pentru un fault la Mihai Roman. Roman nu a mai putut continua jocul şi a fost înlocuit cu Hora, după care a fost transportat la spital.

ACS Poli: Kirschtein - Belu, Scutaru, Cânu, Dan Popescu - Melinte, Ov. Popescu (Poparadu '76) - Llorente, Hernandez (Bărbuţ '46), Curtean (Zicu '57) - Elek. Antrenor: Dan Alexa

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşanu, Vasco Herculano, Şandru, Momcilovici - Piţian, Mrzljak - Ciucur (Khalouta '86), Răduţ, Nicoară (Munteanu '67) - Roman (Hora '55). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Curtean '38, Bărbuţ '56 / Mrzljak '5, Momcilovici '63, Ciucur '79, Khalouta '90+3

Cartonaş roşu: Cânu '52

Meciul a fost arbitrat de o brigadă cu Alexandru Tudor la centru, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Sebastian Stoianov. Arbitru de rezervă a fost Horaţiu Feşnic, iar Aron Huzu şi Dan Potocianu observatori.

În minutul 59, tehnicianul gazdelor, Dan Alexa a fost trimis în tribună din cauza protestelor vehemente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici