Primăria Galaţi îi cere lui Marian Iancu să prezinte scuze publice

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, îi cere preşedintelui grupării FC Timişoara, Marian Iancu, să prezinte public scuze după ce a acuzat Primăria Galaţi de complicitate cu clubul de fotbal Oţelul pentru comiterea evaziunii fiscale, în caz contrar urmând a fi dat în judecată.

204 afișări
Imaginea articolului Primăria Galaţi îi cere lui Marian Iancu să prezinte scuze publice

Primăria Galaţi îi cere lui Marian Iancu să prezinte scuze publice (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

"Primăria Galaţi a înţeles să sprijine consistent echipa de fotbal cu care toţi ne mândrim, fiind cel mai important sponsor, după ArcelorMittal Galaţi. Astfel, în acest an, Oţelul primeşte 2.150.000 lei, cu un sfert de milion de lei în plus faţă de anul trecut. În 2010, Primăria Galaţi a fost a treia din ţară din punct de vedere al finanţării acordate unei echipe de fotbal. Niciodată însă nu a existat vreo «complicitate» între primărie şi club şi nici nu poate fi vorba de evaziune fiscală. Îi cerem lui Marian Iancu să prezinte public scuze gălăţenilor pentru că a aruncat cu o pată de noroi în cea mai iubită echipă de fotbal şi a încercat să inducă ideea că performanţa a fost obţinută în mod ilegal. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-l da în judecată pentru că a prejudiciat imaginea Primăriei Galaţi şi a echipei Oţelul", a declarat, luni, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Într-o declaraţie făcută înaintea meciului dintre Oţelul Galaţi şi FC Timişoara (scor 2-1), din etapa a XXXIII-a, disputat duminică la Galaţi, preşedintele clubului de fotbal bănăţean a acuzat că Primăria Galaţi oferă bani Oţelului, iar conducătorii grupării moldovene fac evaziune fiscală şi deturnare de fonduri. "Cei de la Primaria Galaţi dau bani la Oţelul, dar fac evaziune şi deturnare de fonduri. Oţelul a plătit dări din bani publici, împotriva legii sportului", a spus Iancu la Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici