Prime blocate la Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a decis ca jucătorii pregătiţi de Ionuţ Popa să nu mai încaseze bani de la club până în momentul în care echipa nu va ieşi din zona retrogradării.

14 afișări
Imaginea articolului Prime blocate la Poli Iaşi

Prime blocate la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii nu au respectat ce le-a cerut antrenorul Ionuţ Popa în primele două meciuri şi am ajuns în situaţia de a nu avea niciun punct după două etape. Până nu ieşim din zona retrogradării nu mai văd niciun ban de la noi. Ei ne-au dus în această situaţie şi tot ei trebuie să ne scoată la liman", a spus Boca.

Oficialul ieşean a mai afirmat că pentru partida cu Steaua, de vineri, de pe teren propriu, jucătorii au intrat în cantonament: "Începând de astăzi (n.r. - marţi), jucătorii vor sta în cantonament până la meciul cu Steaua, pentru că s-au făcut prea multe greşeli în meciul cu FC Vaslui. Poate aşa vor fi mai responsabili...".

Sorin Boca nu a dorit să comenteze informaţia conform căreia antrenorul Ionuţ Popa şi-ar fi lovit jucătorii la antrenament: "N-am auzit de aşa ceva. Eu nu stau la antrenamente. Ionuţ Popa ştie cel mai bine cum să se poarte cu jucătorii săi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici