Prime de 10.000 de euro la CFR Cluj pentru o victorie cu Universitatea

Conducerea clubului CFR Cluj a anunţat că jucătorii antrenaţi de Ioan Andone vor încasa prime de câte 10.000 de euro în cazul unei victorii în derbiul local cu Universitatea, programat duminică, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Prime de 10.000 de euro la CFR Cluj pentru o victorie cu Universitatea

Prime de 10.000 de euro la CFR Cluj pentru o victorie cu Universitatea

Primele promise fotbaliştilor de la CFR Cluj sunt aceleaşi ca la partidele cu Steaua şi Dinamo.

De cealaltă parte, conducătorii de la Universitatea Cluj au anunţat că jucătorii pregătiţi de Gheorghe Mulţescu vor încasa cea mai mare primă din ultimii ani pentru o victorie în faţa liderului Ligii I: 3.500 de euro. La celelalte partide disputate în turul campionatului, jucătorii de la Universitatea au încasat câte 400 de euro pentru fiecare punct câştigat.

"Am stabilit o primă mare pentru ca jucătorii să aibă toate condiţiile pentru a face un meci bun duminică seară", a declarat managerul general Alin Tise.

Partida CFR Cluj - Universitatea Cluj se va disputa duminică, la ora 20.30, în etapa a XVII-a a Ligii I. Cele două formaţii nu s-a mai întâlnit în primul eşalon din aprilie 1976.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici