Prime de 2.000 de dolari la Universitatea Cluj

Fiecare jucător de la Universitatea Cluj va primi câte 2.000 de dolari pentru victoria obţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua, scor 2-1, în etapa XII-a a Ligii I, prima din acest sezon pentru formaţia ardeleană.

2 afișări
Imaginea articolului Prime de 2.000 de dolari la Universitatea Cluj

Prime de 2.000 de dolari la Universitatea Cluj

"Mă bucur când trebuie să le dau bani jucătorilor. Săptămâna aceasta le-am dat şi cei 500 de dolari pentru egalul de la Craiova. Suntem fericiţi că începem să dăm prime şi să obţinem puncte. După atâtea sâmbete şi duminici negre a venit soarele şi pe strada noastră. I-am simţit pe jucători foarte motivaţi şi am crezut în această victorie, deşi nu eram prea convins că o putem obţine", a declarat directorul sportiv Sorin Vădana.

Acesta a menţionat că înaintea meciului i-a spus lui Dorin Goga, autorul golului victoriei din partida cu Steaua, că va fi "meciul vieţii lui". "Goga nu e de vânzare. Aştept să facă o cotă uriaşă înainte să plece de la Cluj", a spus Sorin Vădana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici