Primele antrenamente la Poli Iasi ar putea fi conduse de secunzi

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat, vineri, că în cazul în care nu va fi numit un nou tehnician, antrenamentele vor fi conduse la început de cei doi antrenori secunzi, Narcis Ciocârlan şi Ioan Câmpeanu.

15 afișări
Imaginea articolului Primele antrenamente la Poli Iasi ar putea fi conduse de secunzi

Petru Radu: Primele antrenamente la Poli Iasi ar putea fi conduse de secunzi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Domnul preşedinte Sorin Boca nu ne-a comunicat că fără acordul Consiliului de Administraţie nu poate pune un antrenor. Dacă lucrurile stau aşa, atunci ne vom întâlni într-o şedinţă pentru a stabili concret planurile legate de noua ediţie de campionat. Noi nu vrem să ne implicăm în deciziile tehnice şi dacă domnul Boca are o variantă bună pentru postul de antrenor, este suficient să ne aducă la cunoştinţă acest lucru, pentru că până la urmă e normal ca oamenii care dau banii să ştie cine va fi antrenor. Oricum, dacă până la reunirea lotului nu va fi adus un antrenor, primele antrenamente ar putea fi conduse de antrenorii secunzi“, a declarat Petru Radu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai spus că deocamdată nu se ştie pe ce buget va conta gruparea din dealul Copoului în noua ediţie de campionat: „Nu ştim încă exact care va fi bugetul pentru ediţia viitoare de campionat. Săptămâna viitoare ne vom întâlni într-o şedinţă pentru a vedea exact care este poziţia actualilor acţionari. În plus, aşteptăm să vedem şi ce răspunsuri vor da oamenii de afaceri din Iaşi la solicitarea noastră de a se implica financiar la echipă. Sper să vină cât mai mulţi oameni de afaceri alături de noi, mai ales că sunt câteva prevederi legale care avantajează virarea unor sume din impozitul pe profit către Poli Iaşi“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici