Primele două săptămâni ale sezonului din NBA au fost anulate

NBA a anulat, luni, primele două săptămâni ale sezonului regulat 2011/2012 deoarece proprietarii cluburilor şi jucătorii nu s-au înţeles în privinţa unui nou acord de muncă.

117 afișări
Imaginea articolului Primele două săptămâni ale sezonului din NBA au fost anulate

Primele două săptămâni ale sezonului din NBA au fost anulate

"Avem dezacorduri pe toate planurile", a declarat patronul NBA, David Stern.

"Nu suntem la stadiul la care se poate găsi un acord cu NBA", a declarat preşedintele sindicatului jucătorilor (NBAPA), Derek Fisher, care evoluează la Los Angeles Lakers.

Sezonul regulat nu va începe aşadar la 1 noiembrie. Greva actuală, care durează de la 1 iulie, a fost decretată de proprietari când precedentul acord colectiv a expirat.

Este pentru a doua oară când se anulează meciuri din NBA, după ce în 1998-1999 sezonul a fost redus la 50 de meciuri (din 82) per echipă, tot din cauza unei greve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici