Primele imagini cu Cristiano Ronaldo în tricoul echipei Manchester United

  • În cantonamentul Portugaliei, unde se află, CR7 a făcut prima şedinţă foto ca ”diavol”.
  • Ronaldo va evolua la Manchester United cu numărul 7.
  • ”Bomba” ultimelor ore de mercato este trecerea lui Antoine Griezmann de la Barcelona la Atletico Madrid.
976 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu Cristiano Ronaldo în tricoul echipei Manchester United

Primele imagini cu Cristiano Ronaldo în tricoul echipei Manchester United

După anunţul oficial, Cristiano Ronaldo, 36 de ani, a trecut cu brio vizita medical cu Manchester United, ultimul pas făcut pentru reîntoarcerea pe ”Old Trafford”.

CR7 se află momentan în cantonamentul Portugaliei, unde pregăteşte meciul cu Irlanda, din Grupa A a preliminariilor Cupei Mondiale.

Lusitanul a făcut primele declaraţii ca jucător al ”diavolilor” şi a îmbrăcat din nou tricoul roşu: ”Este un club care a avut mereu un loc special în sufletul meu”. Totodată, Ronaldo i-a mulţumit lui Sir Alex Ferguson, cel care l-a cumpărat de la Sporting Lisabona. în 2003. Pe Old Trafford, Ronaldo a rămas până în 2009, când a ajuns la Real Madrid.

Managerul britanicilor, Ole Gunnar Solskjaer, a comentat: ”Nu doar că Ronaldo este un jucător fantastic, dar este şi o persoană minunată. Să ai dorinţa şi calitatea de a juca la acest nivel pentru atât de mulţi ani înseamnă să fii o persoană specială”.

Ronaldo va evolua cu numărul 7. S-a găsit şi ”combinaţia” care să-i aducă numărul care l-a făcut celebru. Daniel James, purtătorul tricoului cu numărul 21, va fi cedat la Leeds sub formă de împrumut, iar Cavani, care are numărul 7, va lua numărul devenit liber. Uruguayanul va fi oricum mulţumit, 21 fiind numărul său de la naţională.

În ultimele ore de mercato în Europa, ”bomba” este trecerea francezului Antoine Griezmann de la Barcelona la Atletico Madrid. Campionul mondial va ajunge la Madrid sub formă de împrumut. Va exista o clauză de cumpărare obligatorie la finalul sezonului 2022/2023, în valoare de 40 de milioane de euro.

Diego Simeone îl pierde însă pe internaţionalul spaniol Saul Niguez. Conform Sky Sports, acesta va ajunge la Chelsea.

Florentino Perez a făcut o ultimă ofertă pentru achiziţia lui Kylian Mbappe. Potrivit celor de la Sky Sports, Real Madrid a oferit 220 de milioane de euro. PSG a refuzat propunerea.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici