Primele reprezentante ale României care intră astăzi în concurs la Wimbledon 2018

Cinci românce intră în competiţie, în primul tur de la Wimbledon 2018, luni, pe jumătatea a doua de tablou. Partidele sunt în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe canalele Eurosport.

995 afișări
Imaginea articolului Primele reprezentante ale României care intră astăzi în concurs la Wimbledon 2018

Alexandra Dulgheru şi Sorana Cîrstea, primele reprezentante ale României care intră astăzi în concurs la Wimbledon 2018

Alexandra Dulgheru (141 WTA) - Kristyna Pliskova (77 WTA) este partida care deschide programul de joc pe Terenul 6, de la ora 13:30. Trecută prin sita calificărilor, românca începe şi Wimbledonul exact cum începea şi tabloul principal de la Roland Garros: cu aproape cinci ore şi jumătate de joc cumulat în cele trei partide câştigate pentru a accede pe main draw. Meciurile de calificare s-au încheiat însă de joi, iar românca a avut timp de recuperare. Tot ea are şi avantaj moral în faţa stângacei dintre gemenele Pliskova - victorie în singurul meci direct, în primul tur al ediţiei 2014 a US Openului.

În paralel, se va desfăşura un alt meci foarte interesant pentru fanii români. Sorana Cîrstea (19 WTA) - Magdalena Rybarikova (51 WTA) dă start-joc la Wimbledon 2018 pe Terenul 11, tot de la ora 13:30. Cel mai bun rezultat al Soranei în ultimele cinci turnee de Mare Şlem disputate a venit chiar pe iarba londoneză - tur 3, în 2017. 

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici