Primul antrenament al tricolorilor pentru Campionatul European

Echipa naţională de tineret care va evolua la Euro 2023 s-a antrenat vineri pentru prima dată, pe Stadionul Dinamo. O parte dintre jucătorii convocaţi de Emil Săndoi pentru stagiul de pregătire din Italia s-au reunit la Bucureşti, au efectuat viza medicală şi au avut un prim antrenament.

104 afișări
Imaginea articolului Primul antrenament al tricolorilor pentru Campionatul European

La şedinţa de pregătire de vineri, desfăşurată pe stadionul Dinamo, selecţionerul Emil Săndoi a avut la dispoziţie 22 de jucători, restul urmând să sosească în cantonamentul echipei în zilele următoare.

Tricolorii se vor pregăti în Bucureşti până pe 5 iunie, când este programată plecarea către Italia, pentru un stagiu de pregătire de 7 zile. Tricolorii vor reveni în cantonament pe 14 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde se vor pregăti pe toată perioada Campionatului European.

Lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Italia va suferi modificări în funcţie de convocările de la prima reprezentativă, iar lotul final pentru EURO 2023, unde ar mai putea apărea nume noi, va fi anunţat pe 14 iunie.

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ştefan Târnovanu (FCSB), Otto Hindrich (Kisvarda / Ungaria);

FUNDAŞI: Alexandru Pantea (FCSB), Bogdan Racoviţan (Rakow / Polonia), Mihai Lixandru (FCSB), Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Victor Dican (FC Botoşani), Radu Drăguşin (Genoa / Italia), Andrei Borza (Farul), Valentin Ţicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi);

MIJLOCAŞI: Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Dragoş Albu (U Craiova 1948), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul), Alexandru Işfan (Universitatea Craiova), David Miculescu (FCSB), Adrian Mazilu (Farul), Valentin Mihăilă (Parma / Italia), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Vlad Pop (U Craiova 1948);

ATACANŢI: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici