Primul transfer al verii pentru FC Barcelona

FC Barcelona pune la punct ultimele detalii pentru a realiza primul transfer al verii: achiziţionarea fundaşului central, Clement Lenglet. Jucătorul de 23 de ani a avut o contraofertă de la echipa sa, Sevilla, însă a refuzat-o şi a ales să meargă la gruparea blaugrana.

2187 afișări
Imaginea articolului Primul transfer al verii pentru FC Barcelona

Primul transfer al verii pentru FC Barcelona

În luna mai 2018, apărătorul francez şi-a prelungit înţelegerea cu Sevilla până în anul 2021, iar clauza lui de reziliere a fost stabilită la 30 de milioane de euro. Presa din Spania, anunţă că Barcelona va plăti 35 de milioane pe jucătorul de 23 de ani, fotbalist în care catalanii au mare încredere şi pe care vor să se bazeze în viitor.

Potrivit sport.es, Clement Lenglet va fi al treilea fundaş central, după Gerard Pique şi Samuel Umtiti, în timp ce Varmaelen o să cadă în plan secund, iar Yerri Mina se va despărţi de echipă în această vară.

Aceeaşi sursă a precizat că al doilea transfer al catalanilor va fi concretizat în această săptămână (2-8 iulie 2018). Plecarea lui Andres Iniesta a forţat-o pe Barcelona să caute un mijlocaş talentat, iar jucătorul de 21 de ani Arthur Melo, pare a fi pe placul grupării blaugrana. Coutinho este văzut ca înlocuitor al lui Iniesta, în timp ce "perla" echipei Gremio, brazilianul Arthur Melo, va fi următorul favorit.

Tatonările cu formaţia Gremio datează de la începutul primăverii 2018, când Barcelona a plătit formaţiei 4 milioane de euro pentru a se asigura că Melo va ajunge în vară pe Nou Camp. 30 de milioane de euro mai are de achitat Barcelona pe mijlocaşul brazilian.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici