Primul verdict în cazul accidentării lui Neymar

Presa internaţională notează că alarmele în capitala Franţei au fost oprite după primele rapoarte în cazul accidentării lui Neymar, în partida cu OM, scor 3-0. Faţă de momentele de duminică seara, starea de spirit în cadrul echipei s-a îmbunătăţit după ce a fost exclusă varianta unei fracturi.

618 afișări
Imaginea articolului Primul verdict în cazul accidentării lui Neymar

Primul verdict în cazul accidentării lui Neymar

Vicecampioana Franţei s-a distrat cu Marseille în clasicul Ligue 1, a câştigat cu 3-0 şi s-a distanţat la 14 puncte în fruntea clasamentului, dar a primit o veste cum nu se poate mai proastă. În minutul 77, când partida de pe Parc des Princes era decisă, Neymar s-a accidentat şi a ieşit în lacrimi de pe teren. Brazilianul a petrecut secunde bune întins pe gazon, iar medicii l-au scos cu targa în afara terenului, cel mai bun om al lui PSG acuzând dureri groaznice la glezna dreaptă


Totuşi, se pare că Neymar şi-a scrântit glezna, astfel că brazilianul are şanse să evolueze la returul cu Real Madrid, lucru confirmat într-o oarecare măsură şi de antremorul parizienilor, Unay Emery: „Se pare că şi-a sucit glezna, dar trebuie să aşteptăm rapoartele medicale. El e calm, trebuie să fim răbdători”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici