Principalul obiectiv al lui Rădoi este un transfer în străinătate

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat pentru revista "FCSB" că principalul său obiectiv imediat este un transfer în străinătate, dar în acelaşi timp îşi doreşte şi ca gruparea "roş-albastră" să termine pe primul loc în Liga I.

63 afișări
Imaginea articolului Principalul obiectiv al lui Rădoi este un transfer în străinătate

Principalul obiectiv al lui Rădoi este un transfer în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, principalul meu obiectiv este acela de a reuşi un transfer în străinătate. Sper, în acelaşi timp, ca Steaua să devină campioană", a spus Mirel Rădoi pentru FCSB Magazine.

Rădoi a caracterizat sezonul 2008/2009 ca pe unul "urât". "Până acum, unul destul de urât. N-am câştigat foarte multe meciuri la rând şi, aproape de finalul turului, nu ne aflăm pe prima poziţie în clasament. Având în vedere faptul că suntem Steaua, nu este bine", a mai spus el.

Căpitanul stelist a explicat că a ales să se transfere la Steaua după un meci Extensiv - Dinamo, scor 0-1.

"Mi s-a părut cea mai bună soluţie la momentul respectiv. Decât să ajung la Dinamo, am preferat să vin în Ghencea, mai ales după ce jucasem în meciul Extensiv - Dinamo, în care oaspeţii au câştigat cu 1-0, din penalti. Nu e nevoie să spun mai multe. Cred că se înţelege ce vreau să subliniez", a precizat Rădoi.

În clasamentul personal al lui Rădoi, cei mai buni cinci fundaşi din lume sunt: Cristian Chivu, John Terry, Nemanja Vidici, Rio Ferdinand şi Sergio Ramos.

FC Steaua şi-a lansat, vineri, revista oficială a clubului, "FCSB Magazine", care găzduieşte un interviu pe opt pagini cu Mirel Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici