Principele Albert de Monaco i-a încurajat pe boberii români la PyeongChang. Mesajul transmis de fostul olimpic

Boberii prezenţi la Jocurile Olimpice de la PyeongChang în proba masculină de dublu au avut programate joi, 15 februarie, două antrenamente oficiale, pe pista de la Olympic Sliding Center din Alpensia.

677 afișări
Imaginea articolului Principele Albert de Monaco i-a încurajat pe boberii români la PyeongChang. Mesajul transmis de fostul olimpic

Principele Albert de Monaco i-a încurajat pe boberii români la PyeongChang. Mesajul transmis de fostul olimpic

Între concurenţi se află şi românii Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, cei mai tineri sportivi din competiţie, ambii au 19 ani, iar împreună nu fac vârsta cvadrupului campion olimpic german Kevin Kuske, 39 de ani.

Înainte de startul primei runde de antrenament, toţi sportivii şi antrenorii aflaţi în zona plecării au avut parte de o vizită surpriză: Principele Albert de Monaco a venit să le ureze succes în competiţie. Fost olimpic la această disciplină, cu cinci participări la Jocurile Olimpice, Albert de Monaco s-a oprit şi la standul echipei României, salutându-se cu sportivii şi cu antrenorii. Pe fază, Dan Scurtu, antrenorul bobului de 4, l-a rugat pe principe să facă o fotografie cu grupul tricolor, oferindu-i la schimb o insignă a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Albert de Monaco (59 de ani) a acceptat fotografia şi a ”replicat” cu o insignă a Principatului. ”Le-am urat succes sportivilor români, care sunt prezenţe tradiţionale ale competiţiei olimpice. Mi-ar fi plăcut să fie aici şi prietenii mei, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, pentru a împărtăşi împreună valorile Jocurilor Olimpice, dar profit de această ocazie pentru a le transmite salutări”, a declarat Albert de Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici