Probleme de lot la FC Argeş înaintea meciului cu Dinamo

Formaţia FC Argeş are şapte jucători cu probleme medicale înainte de meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, la ora 20.00, în etapa a XVII-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Probleme de lot la FC Argeş înaintea meciului cu Dinamo

Probleme de lot la FC Argeş înaintea meciului cu Dinamo

Fundaşul stânga Ilie Poienaru resimte dureri în zona lombară, dar medicii grupării FC Argeş sunt optimişti în ceea ce priveşte şansele ca acesta să evolueze sâmbătă.

Atacantul ivorian Youssouf Kamara şi fundaşul dreapta Mircea Stan au probleme cu tendoanele, iar Cristian Tănase acuză şi el dureri la piciorul drept după o contuzie suferită în meciul de duminică seară, cu Oţelul.

Pe lista jucătorilor cu probleme medicale se află şi Dan Lăcustă, Monel Cârstoiu şi Zoran Miloşevici, care au accidentări mai vechi.

În schimb, în lot va reveni fundaşul central Daniel Bălaşa, suspendat la partida cu Oţelul Galaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Clubul FC Argeş va pune la dispoziţia suporterilor piteşteni şase autobuze pentru deplasarea la Bucureşti, în vederea meciului din ultima etapă a turului.

"Este un adevărat derbi al etapei, dacă vorbim prin prisma locurilor ocupate în clasament de cele două echipe. Practic, joacă locul doi cu locul patru. Ca pe fiecare meci, noi îl vom aborda la victorie şi sper să reuşim, mai ales că Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă. În ultimele două etape, Dinamo a pierdut de tot atâtea ori, şi dacă este valabil proverbul italian «non e due senza tre», adică nu este doi fără trei, atunci totul este în regulă şi vom câştiga", a declarat preşedintele FC Argeş, Cristi Mincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici