Probleme pentru Neymar. Ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022

  • Neymar ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022 cu Venezuela şi Uruguay.
  • Atacantul are o accidentare musculară suferită la piciorul stâng.
  • Brazilia a câştigat primele două partide din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.
216 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru Neymar. Ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022

Profimedia

Atacantul lui PSG, Neymar, ratează meciul naţionalei Braziliei împotriva Uruguayului, din preliminaruule pentru Campionatul Mondial din 2022, notează Reuters.
 
Neymar s-a prezentat la naţională cu o accidentare musculară suferită la piciorul stâng şi era oricum indisponibil pentru meciul cu Venezuela de vineri. Medicii au sperat, însă, să-l recupereze până la partida cu Uruguay, programată pe 18 noiembrie la Montevideo. Dar investigaţiile efectuate joi seară la Sao Paolo  au arătat că nu este pregătit să joace.
 
Am avut speranţa că ar putea juca, de aceea l-am chemat în Brazilia. Starea sa s-a îmbunătăţit, dar nu suficient, astfel încât să fie pregătit pentru meciul de marţi împotriva Uruguayului. Staff-ul a decis să-l scoată din lot pe Neymar,” a declarat medicul echipei, Rodrigo Lasmar.
 
Brazilia a câştigat primele două meciuri de calificare pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar şi este singura echipă din secţiunea sud-americană cu punctaj maxim până acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici