Probleme pentru noul stadion al lui Atletico Madrid care va fi inaugurat astăzi cu meciul Primera Division dintre Atletico Madrid şi Malaga

UEFA a criticat structura stadionului din Madrid ce va fi inaugurat sâmbătă, Wanda Metropolitano, din cauza numărului scăzut de loje VIP, se arată într-un raport întocmit de forul european.

1495 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru noul stadion al lui Atletico Madrid care va fi inaugurat astăzi cu meciul Primera Division dintre Atletico Madrid şi Malaga

Probleme pentru noul stadion al lui Atletico Madrid

Noua arena a echipei Atletico de Madrid s-a înscris în cursa pentru găzduirea finalei Ligii Campionilor din 2019, alături de Stadionul Naţional din Baku (Azerbaijan) şi arena Ramon-Sanchez Pizjuan (Spania). Stadionul din Sevilla, pe care Steaua a cucerit Cupa Campionilor în 1986, e cotat cu cele mai mici şanse de a găzdui finala. În raportul UEFA privind finala din sezonul viitor, stadionul din Baku a primit cel mai mare punctaj.

UEFA consideră că arena Wanda Metropolitano dispune de prea puţine loje VIP, lucru care i-a iritat pe fanii echipei Atletico de Madrid. Arena care a costat 310 milioane de euro oferă 7000 de locuri VIP, dar pentru UEFA acest număr este insuficient. De asemenea, forul continental nu este încântat de condiţiile din zona VIP. 67.703 locuri are Wanda Metropolitano, stadion care va fi inaugurat sâmbătă, cu ocazia meciului din Primera Division dintre Atletico Madrid şi Malaga.

Stadionul finalei Ligii Campionilor din sezonul viitor va fi ales miercuri, pe 20 septembrie, în cadrul Congresului UEFA de la Nyon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici