Probleme pentru Sebastian Vettel înaintea cursei de Formula 1 de la Monaco

Pilotul german Sebastian Vettel, de la echipa de Formula 1 Aston Martin s-a confruntat cu probleme oculare în cursul sesiunii de antrenamente de joi după-amiază. În timp ce rula pe circuit, germanul a anunţat că simte că îi sângerează ochiul.

4371 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru Sebastian Vettel înaintea cursei de Formula 1 de la Monaco

Probleme pentru Sebastian Vettel înaintea cursei de Formula 1 de la Monaco

Pe circuitul de la Monaco, mai mult decât pe oricare circuit din Formula 1, viziunea periferică este esenţială. Aceasta ia lipsit însă lui Sebastian Vettel (Aston Martin), în cea de a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al statului Monaco, acesta fiind afectat de o problemă oculară, la jumătatea sesiunii.

Vettel desfăşura tururi de simulare a sesiunii de calificare, în monopostul său AMR21, când a transmis prin radio echipei sale că simte că ia sângerat ochiul.

Vettel a dezvăluit după sesiune, pentru formula1.com, ce s-a întâmplat în cockpit-ul maşinii sale:

„Nu ştiu ce se întâmplă!” a spus Vettel. „Am parcurs primele tururi şi mi-a intrat ceva în ochi, apoi s-a înrăutăţit la a doua intrare pe circuit ... Nu sângera, erau doar lacrimi şi lacrimi şi am clipit întruna, pe tot turul. Nu este ideal pe o pistă ca aceasta. Aşa că echipa a fost destul de drăguţă şi mi-au făcut asta”, a râs Vettel, scoţând un plasture pentru ochi din buzunar. „Aşa că probabil cred că îl voi păstra şi sper să mă protejeze pentru tot restul sfârşitului de săptămână."

Cu toate că Vettel a avut probleme cu vederea, asta nu l-a împiedicat pe dublul câştigător de la Monaco să se claseze în top 10 în ambele sesiuni de antrenamente de joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici