Problemele lui Ronaldo din Brazilia l-ar putea costa 100 de milioane de dolari

Atacantul brazilian Ronaldo, care a acostat prostituate ce s-au dovedit a fi travestiţi, a fost părăsit de logodnica Maria Beatriz Antony şi ar putea pierde şi un contract de 100 de milioane de dolari, informează publicaţia Marca.

107 afișări
Imaginea articolului Problemele lui Ronaldo din Brazilia l-ar putea costa 100 de milioane de dolari

Problemele lui Ronaldo din Brazilia l-ar putea costa 100 de milioane de dolari

Cotidianul brazilian Extra publică un articol, preluat de Marca, în care menţionează că María Beatriz Antony a plecat din apartamentul din Rio de Janeiro, unde locuia împreună cu jucătorul, şi s-a dus la Brasilia. Maria Beatriz ştia de ieşirile lui Ronaldo, aflat în Brazilia pentru a se recupera după o operaţie la genunchi, însă scandalul de luni a fost punctul culminant.

Ronaldo i-a povestit logodnicei sale ceea ce s-a petrecut, înainte ca aceasta să afle din presă, iar după ce a aflat de "aventura" fotbalistului, Maria Beatriz şi-a făcut bagajele şi a plecat. În schimb, jucătorul a preferat să se refugieze în casa mamei sale.

Pe de altă parte, Extra scrie că firma Nike studiază posibiltatea de a rupe unilateral contractul cu jucătorul brazilian, deoarece acesta poate afecta imaginea firmei. Ronaldo are un contract de 100 de milioane de dolari.

Ronaldo, care a dorit să încheie cu prostituate o lungă noapte de sărbătoare la Rio de Janeiro, a avut neplăcuta surpriză de a întâlni travestiţi, care apoi, conform fotbalistului, au vrut să-l şantajeze. Incidentul s-a petrecut, luni, în zori, când Ronaldo, care a asistat la victoria echipei sale favorite, Flamengo, pe stadionul Maracana, a decis să continue distracţia, nu înainte însă de a-şi lăsa iubita acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici