Procedură disciplinară a FIGC împotriva lui Francesco Totti şi a clubului AS Roma

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a fost convocat în faţa Comisiei de disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), după criticile formulate, marţi, la adresa arbitrilor.

15 afișări
Imaginea articolului Procedură disciplinară a FIGC împotriva lui Francesco Totti şi a clubului AS Roma

Procedură disciplinară a FIGC împotriva lui Francesco Totti şi a clubului AS Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului oficial al FIGC, forul italian a declanşat această procedură împotriva lui Totti, dar şi a clubului AS Roma, deoarece atacantul a "exprimat judecăţi şi opinii care afectează prestigiul, reputaţia şi credibilitatea arbitrilor şi a instituţiilor federale".

Francesco Totti a declarat, marţi, pentru presa italiană, că formaţiei AS Roma i-au fost "furate" două titluri naţionale, Internazionale Milano profitând de deciziile controversate pentru a câştiga campionatele din 2008 şi 2010.

"Chiar dacă ceilalţi (Inter) sunt mai buni, ei sunt în plus favorizaţi. Ne-au fost furate două titluri. Numai culorile s-au schimbat, există încă multe lucruri care nu sunt sancţionate. Problema nu este că ceilalţi sunt mai buni, ci că sunt fără încetare protejaţi", a declarat atacantul formaţiei romane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici