Programul complet în 16-imile Ligii Europa

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, deţinătoarea Cupei UEFA, fosta denumire a Ligii Europa, antrenată de tehnicianul român, Mircea Lucescu, şi pentru care evoluează şi Răzvan Raţ, va întâlni, în 16-imile competiţiei formaţia Fulham, din Anglia, conform tragerii la sorţi de vineri, de la Nyon.

16 afișări
Imaginea articolului Programul complet în 16-imile Ligii Europa

Programul complet în 16-imile Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa antrenată de românul Ladislau Boloni, Standard Liege, va întâlni, în 16-imile Ligii Europa, gruparea austriacă FC Salzburg.

Echipa italiană AS Roma, la care este sunt legitimaţi portarul român Bogdan Lobonţ şi mijlocaşul Adrian Piţ, va întâlni, în 16-imile Ligii Europa, formaţia Panathinaikos, din Grecia.

Formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în lotul căreia se află şi fundaşul român George Ogăraru, va întâlni, în 16-imile Ligii Europa, gruparea italiană Juventus Torino.

Germanii de la Hertha Berlin, pentru care evoluează mijlocaşul român Maximilian Nicu, vor întâlni, în 16-imile competiţiei, formaţia din Portugalia, Benfica Lisabona.

Programul complet al 16-imilor Ligii Europa este următorul:

1. Rubin Kazan (Rusia) - Hapoel Tel-Aviv (Israel)

2. Athletic Bilbao (Spania) - Anderlecht (Belgia)

3. FC Copenhaga (Danemarca) - Olympique Marseille (Franţa)

4. Panathinaikos (Grecia) - AS Roma (Italia)

5. Atletico Madrid (Spania) - Galatasaray (Turcia)

6. Ajax Amsterdam (Olanda) - Juventus (Italia)

7. FC Brugge (Belgia) - Valencia (Spania)

8. Fulham (Anglia) - Şahtior Doneţk (Ucraina)

9. Liverpool (Anglia) - Unirea Urziceni (România)

10. Hamburger (Germania) - PSV Eindhoven (Olanda)

11. Villarreal (Spania) - VfL Wolfsburg (Germania)

12. Standard Liege (Belgia) - FC Salzburg (Austria)

13. FC Twente (Olanda) - Werder Bremen (Germania)

14. Lille (Franţa) - Fenerbahce (Turcia)

15. Everton (Anglia) - Sporting (Portugalia)

16. Hertha Berlin (Germania) - Benfica (Portugalia)

Partidele tur din 16-imile Ligii Europa vor avea loc 18 februarie 2010, urmând ca returul să se dispute la 25 februarie 2010

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici